0730 615 215    

  office @ ultra-con.ro

SERVICII

Proiectare

constructii civile, industriale si agricole, reabilitare, extindere

Echipa noastra va pune la dispozitie o gama larga de servicii de proiectare menite sa inlesneasca evolutia proiectului dumneavoastra. Suntem specializati in proiectare rezistentei constructiilor civile, industriale si agricole, a proiectelor de reabilitare sau extindere. Serviciile noastre includ proiectarea arhitecturii si a instalatiilor, dar si ridicari topografice si studii geotehnice.

Asistenta tehnica

verificare, expertiza, preventie

Asistenta tehnica si urmarirea pe santier a lucrarilor este o componenta inseparabila a activitatii de proiectare si de verificare sau expertiza. Comunicarea in stadiul de executie a proiectului gandit de specialistii nostri este foarte importanta. Aceasta activitate valideaza actul de creatie care reprezinta proiectarea si are rolul de a identifica, cuantifica si minimiza orice fenomen negativ care poate aparea.

Diriginte de santier

control, calitate

Dirigentia de santier este o activitate obligatorie si indispensabila de supraveghere tehnica a procesului de realizare a lucrarilor de constructii. Principala atributie este realizarea de verificari pe santier in vederea realizarii unor lucrari de calitate si in conformitate cu datele inscrise in proiectul tehnic si caietul de sarcini. Oferim servicii de dirigentie de santier pentru constructii civile, agricole si industriale dar si pentru drumuri, poduri, piste de aviatie si transport pe cablu de interes judetean.

Consultanta

optimizare, ansamblu, profesionalism

Consultantul tehnic este persoana apelata atunci cand este intalnita o situatie mai speciala, cand este necesara si o alta parere, cand sfaturile unor persoane experimentate pot face diferenta intre un succes si un esec. Experienta de peste 10 ani in domeniu ne da incredere in alegerea variantei optime pentru clientii nostri si pentru proiectele acestora.